Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Празнуване в ДЦВХУ

29 март 2017, Сряда | 08:40 | общество

Георги Даракчиев отпразнува своя 94-ти рожден ден сред приятели от ДЦВХУ

Сред приятели и много топла атмосфера в ДЦВХУ Георги Даракчиев отпразнува своя 94-ти рожден ден. Развълнувана, председателката на Центъра- Елена Зисова , му поднесе от името на всички потребители ръчно изработена от тях ваза с цветя.

Сърдечен и непринуден, с тиха усмивка, Георги Даракчиев прие всички мили думи и пожелания, отправени към него. Специално за празника му  с голям букет цветя  пристигна неговата братовчедка Роза Шатърска,  а дългогодишната приятелка на Центъра- Марушка Събева с мелодичния си глас и изпълнения на акордеон създаде прекрасно настроение и развълнува всички потребители.

Видимо трогнат, рожденикът  каза за себе си, че през целия си житейски път  е воден от ценностите, наследени от родителите му- рдолюбие, човеколюбие, трудолюбие и най- голямата любов- любовта към семейството. Това му е дало опора да се справя с всички трудности  в професионалната си работа. „Завършеното ЖП училище и ветеринарна медицина и зоотехника ми помогнаха доста в живота…..“

За 36 годишен трудов стаж , половината от него е минал в работа по специалността, а другата половина- в стопанско ръководна дейност. Дълъг е списъкът на неговите дейности- работил е главно в селското стопанство като ветеринарен лекар: от бригадир, участъков лекар, главен лекар в ДЗС и ТКЗС, околийски ветеринарен лекар в Разлог и Велинград, заместник окр. ветеринарен лекар в Пазарджик, ветеринарен лекар в ГДР,  директор на Месокомбинат в Пазарджик….и накрая като председател на АПК , Велинград.

„Много сражения съм губил, но нямам загубена война“, казва за себе си Георги Даракчиев.

От 5 години той е потребител в Дневния Център за върастни хора с увреждания и на своя празник изказа искрена благодарност към г-жа Зисова, екипа на Центъра и потребителите му.

Тук имаме всичко! Тук имаме човешки лица, човещина. Никъде другаде не съм видял такива условия  и старание! Знам, че им е много трудно на хората от екипа в тази теснотия, но те я допълват с умение, желание и хъс за работа!....Благодаря на г-жа Зисова и на целия екип за моя празник!...“

На 31-ви март потребителите на ДЦВХУ имат нов, много приятен повод за празнуване- 8 години от създаването на Центъра!

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени