Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Юбилей на Георги Златинов

10 май 2011, Вторник | 22:06 | прессъобщение

Георги Златинов отпразнува своя 85-годишен юбилей

На 05.05.2011 год. от 11.00 часа в Градската Художествена галерия воененният, културен деец и виден общественик Георги Златинов отбеляза своя юбилей в компанията на много приятели, близки и роднини. Георги Златинов е служил като началник и художествен ръководител на военна киностудия, като член на дирекционниясъвет на  ДО „Българска кинематография” на Съвета за кино при Комитета по култура. Освен това той пише и значими статии в местната и национална преса, има богат опит като сценарист на близо 20 документални и научно-популярни филмии най-вече като консултантна световноизвестните български кинопродукции – „Хан Аспарух”, „Хан Крум”, „Борис Първи”.

„Приемете моите най-искрени поздрави послучай Вашия 85-годишен юбилей! Велинград и велинградчани са особено горди, че имат такъв заслужил деятел на културата и виден общественик във Ваше лице!“

–се обърна към него кметът на Община Велинград Иван Лебанов. Той връчи на юбиляра поздравителен адрес и почетен плакет.

Моята съпруга е моят късмет“ – заяви за пореден път пред всички г-н Златинов и покани съпругата си да застане до него при получаването на поздравленията послуай юбилея си. Гости на тържеството освен членовете на общинското ръководство бяха и дългогодишния приятел на сем. Златинови бившият вицепрезидент генерал Атанас Семерджиев и член-кореспондентът на БАН проф. Стоян Михайлов.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени