Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ГЕРБ представи кандидати за кметове и общински съветници

30 септември 2015, Сряда | 15:58 | прессъобщение

ГЕРБ представи кандидатите си за кметове и общински съветници във Велинград

В препълнената зала на читалище „Отец Паисий” – Велинград от 18,30 часа на 28 септември започна предизборният концерт на ПП ГЕРБ с участието на трио „Сопрано” и народния певец Николай Славеев. На събитието официално бяха представени 15-те  кандидати за кметове на кметства в Община Велинград. Народният представител Димитър Гечев изрази готовността на централната власт да подкрепя развитието на общината в положителна посока.

Сред бурни аплодисменти кандидатът за кмет на общината д-р Костадин Коев изрази убедеността си, че промяната ще се случи с честност, отговорни решения и убедителни резултати на изборите на 25 октомври. В речта си той зададе три риторични въпроса. „Как ще подобрим инфраструктурата, когато държавата и правителството нямат никакво доверие към сегашната администрация? Как ще развиваме ключовия за региона отрасъл - туризма, когато градът е осеян с боклуци, бурени и бездомни кучета? Как ще привличаме сериозни инвеститори, при положение, че общината е затънала в дългове и постоянно е глобявана за нарушения при изпълнението на проекти? Има един шанс тези въпроси да не стоят на дневен ред и той се нарича политическа партия ГЕРБ”.

На сцената се качиха и 29-те общински съветници, които са утвърдени специалисти в областта на финансите, икономиката, мениджмънта, образованието, правото и др. Велинград е с една от листите с най-много млади амбициозни хора – 11, какъвто е и номера на ПП ГЕРБ за общината в интегралната бюлетина.

 платена публикация

Коментари

Не той е агент Дс защитеният свидетел по дело о и за да него Осветят см го принудили да се кандидат на от ГеРБ !!!

#3 Ангел в Понеделник, 12 октомври 2015 21:54

Той не работи. Той е ходжа. А те не работят :L :L

#2 Осведомен в Петък, 09 октомври 2015 23:53

Кандидата за кмет на Пашово какво работи???

#1 Жоро в Вторник, 06 октомври 2015 17:44

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени