Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

С д-р Костадин Коев Велинград ще стане визитната картичка на България в сферата на туризма

22 октомври 2015, Четвъртък | 15:36 | прессъобщение

ГЕРБ закри предизборната си кампания във Велинград

Залата на читалище ” Отец Паисий” във Велинград се оказа тясна да събере хората, които дойдоха на последното официално събитие от предизборната кампания на ПП ГЕРБ във Велинград. Концертът започна с изпълнение на мъжката фолклорна група „Чепинци”. На сцената излязоха и носителите на промяната в града - кандидатите за съветници от ПП ГЕРБ. Те изразиха своята увереност, че е време статуквото да отстъпи място на новите идеи, прозрачното управление и диалога с хората и това трябва да стане на 25 октомври с избора на №11 в интегралната бюлетина.

Залата се взриви от аплодисменти, когато на сцената излязоха кандидатът за кмет на Община Велинград д-р Костадин Коев и зам.председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. Д-р Коев заяви, че е необходимо действие и за това всеки трябва да гласува, за да се реализира така желаната промяна във Велинград. Благодарение на подкрепата, която ще получим от Парламентарната група на ГЕРБ в лицето на Цветан Цветанов и на стабилното правителство на Бойко Борисов, ще превърнем Община Велинград в една силна и работеща Община. Време е за видими резултати във Велинград, защото заслужаваме повече. 

Председателят на националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов заяви ”Трябва да обясним на политическите ни опоненти тук, че когато са имали възможност да управляват, не са направили нищо съществено за развитието на Велинград. Сега общината се нуждае от силно управление в лицето на ГЕРБ и д-р Костадин Коев. Важно е да се знае коя е партията, която носи отговорност и дали тази партия ще получи подкрепа от изпълнителната и законодателната власт“

За доброто настроение се погрижиха ПАНПТ „Чепино”, Веселин Маринов и Славка Калчева.

Коментари

Ангеле, пак казвам, спри да ми триеш коментарите!Помисли си вярваш ли в казаното от Цв.Цв.???!!! Изборите минават, ние си оставаме в този град! Бъди коректен!

#7 Сунай в Събота, 24 октомври 2015 17:36

Колко пари платиха Велинграчани за неспазените Проекти от Лебанов "ПИТАМ"!!!

#6 Денис в Петък, 23 октомври 2015 10:59

:y :y :y :y

#5 в Петък, 23 октомври 2015 09:27

Това, което е направил Лебанов , е с парите от нашите данъци, които плащаме на Европа. Не си ги е извадил тези пари от джоба. А дали е направил най- доброто при усвояването на еврофондовете - е много, много спорно. Защо уважаеми защитници на Лебанов не кажете на кое място по усвояване на еврофондовете се нарежда нашата община спрямо другите общини? Почти всички общини усвоиха еврофондове по водни цикли, направиха пречиствателни станции- това което беше необходимо да се направи, преди асфалтирането на улиците. Нека общинската администрация да огласи списък от общото заявено участие за финансиране по еврофондовете колко от тях не са одобрени и неизпълнени. Това е политиката на Лебанов за еврофондовете. Всеки средностатистически българин на негово място, би направил същото, дори и повече. Важното е, да се направи сравнителен анализ за хубавите и Лошите неща, свършени от Лебанов, което вие не правите. Защо лошите практики на Лебанов се крият от хората- като започнем от разкулачването на БКС и даване дейността й на частна грабителска фирма, която бърка на всички нас много в джобовете…до разпродажбата на общинско имущество, неупражняване контрол на общински предприятия и общински търговски дружества, изтичане на средства от уличното осветление и др. и др. Така че, драги госпожи и господа, покажете хубавите и лошите неща в управлението на Лебанов и всеки сам да си направи извод.

#4 Краси в Петък, 23 октомври 2015 08:00

:D Циркаджии :D

#3 в Четвъртък, 22 октомври 2015 22:52

Лелеееее, :?

#2 в Четвъртък, 22 октомври 2015 22:44

След срещата на Делян Пеевски с Тиков е ясна формулата на грабежа но Общината. 1.Манолов -кмет 2.Кехайова-Председател но Обс З.Хамза и Кичиков зам.кметове 4.Тиков- получава болницата. 5.Евроводкомерс -получава В и К чрез управител Радка Димитрова. 6.Пеевски получава всички поръчки от общината. А ВСИЧКИ НИЕ КАТО БОНУС ПОЛУЧАВАМЕ ЕЮПА И МИНАТА. АЗ НЕ ИСКАМ НЯКОЙ ДА НИ ОТКРАДНЕ БЪДЕЩЕТО,А ВИЕ? Да спрем грабежа и разрухата.

#1 hgu в Четвъртък, 22 октомври 2015 17:53

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени