Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Побойник бе глобен

09 декември 2009, Сряда | 09:34

Побойник бе глобен от РС Велинград

РУ МВР Велинград   Побойник бе глобен от Районния съд във Велинград съобщиха от Областна дирекция на МВР - Пазарджик. Инцидентът станал в неделя около 23.15 ч. на улица в курорта. 31-годишният велинградчанин Н. Б. се спречкал със съгражданина си З. Г. - 51 г. Разпрата обаче бързо прераснала в побой, съпроводен с обиди и закани. На мястото се отзовал автопатрул на РУМВР-Велинград, който бързо задържал побойника. Съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство. Вчера в свое заседания Районния съд в курорта признал Н. Б. за виновен и му наложил глоба в размер на 200 лева.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени