Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Годишно общо събрание на СХР

10 май 2018, Четвъртък | 22:26 | прессъобщение

Кметът Коев присъства на годишното общо събрание на „Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи”

На 9 май кметът д-р Костадин Коев и зам.-кметът Атанас Палигоров присъстваха на  годишното общо събрание на „Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи”.

От Сдружението се похвалиха, че към днешна дата членовете са нараснали и достигнали 106 физически и юридически лица с над 100 търговски обекта на територията на общините Велинград, Батак, Сърница, Белово, Септември, Пещера, Борино и Ракитово.

Направени бяха промени в Устава на Сдружението, като броят на членовете на Управителния съвет се увеличи от 7 на 13. Приети бяха отчетите за дейността и финансите на Сдружението, както и бюджета за 2018 г.

Със задоволство бе констатирано, че вече са на различно ниво в отношенията, комуникацията и работата в Консултативния съвет по въпросите на туризма  в Община Велинград.

Обсъдена бе и програмата и организацията на честванията по повод 10 години СПА столица на Балканите, 70 години от основаването на Велинград и 100 години организиран туризъм в Чепинско.

Председателя на Сдружението г-н Златко Златанов изказа благодарност за подкрепата, разбирането и приятелското отношение на кмета д-р Костадин Коев.

Д-р Коев също изрази своето удовлетворение от добрата съвместна работа за успешното развитие на туризма. Кметът разясни подробно за предизвикателствата и за най-сериозните проблеми, които стоят за разрешаване. Запозна подробно присъстващите в залата със множеството проблеми, които са наследили с неговият екип по проекта „Нова визия централна градска част, местата за отдих, ремонт и реконструкция на уличната мрежа във Велинград”. ‚,Положихме много усилия проектът да бъде качествено изпълнен и да бъдат направени  необходимите  ремонтни действия, въпреки че те не са били предвидени.”-сподели д-р Коев. Акцентира върху казуса с мина „Грънчарица” и водоподаването на града.

Адвокат Марин Божков също засегна темата с мината и запозна всички присъстващи с хода на съдебните дела и призова обществеността да продължава да бъде активна страна, тъй като битката срещу волфрамовата мина тепърва навлиза в тежката си фаза.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени