Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Голямото писане“ с награда от Международното изложение „Културен туризъм“

10 април 2017, Понеделник | 08:31 | прессъобщение

„Голямото писане“ с награда от Международното изложение „Културен туризъм“

В петък на официална цермония в читалище „Надежда“ във Велико Търново бе закрита XIV Международна туристическа борса „Културен туризъм“. По традиция тогава награждават и призьорите от изложението, както и отличените в Националния конкурс  „Чети и пътувай“. 

 

Тази година той се провежда за пети път, а журито оценява пет категории с насоченост към културния туризъм- интернет сайт, плакат, медия,книга и събитие. Първото „Голямо писане на великденски яйца от Чепинския край“ бе отличено със Специална награда в категория „Най-оригинално събитие в областта на културния туризъм“. 

Това  е признание за усилията на Историческия музей, Община Велиград, вестник „Темпо“ и всички съмишленици за запазването на традицията. Бъдете и вие част от нея, като на Велика събота - 15 април от 11.00 до 13.00 часа - се включите във Второто “ Голямо писане на великденски яйца“ на площад "Николай Гяуров".  

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени