Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Горски многобой

06 май 2017, Събота | 11:41 | прессъобщение

Горски многобой

Кметът Коев награди участниците в десетото юбилейно състезание по "Горски многобой"

Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев поздрави и награди участниците в 10-тото юбилейно издание на Националното състезание „Горски многобой“, проведено на Юндола. Събитието уважи и председателят на Общински съвет – Велинград инж. Бельо Мандраджиев. 

Градоначалникът връчи поздравителен адрес и почетна грамота по случай провеждането на състезанието на директора на ПГГС „Христо Ботев“ – гр. Велинград инж. Стефан Шулев.

Сред отличените, допринесли за развитие на състезанието „Горски многобой“ бяха още инж. Ана Чечева (дългогодишен преподавател и един от основателите на състезанието), г-жа Маргарита Гатева от дирекция „Професионално образование“ на МОН и зам.-ректорът на Лесотехнически университет проф. д-р Милко Милев.
Общо 27 състезатели от 9 професионални гимназии премериха сили в тазгодишната надпревара, която се проведе на 4 май 2017 г. 
Десетото юбилейно Национално състезание „Горски многобой“ премина при перфектна организация и всички отбори изразиха своето задоволство от предоставените отлични условия и гостоприемство на Юндола.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени