Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Гости изненада за концерта на трио „Paradise”

14 юли 2016, Четвъртък | 13:57 | прессъобщение

Гости изненада за концерта на трио „Paradise”

На 14 юли от 20:15 часа на пл. „Николай Гяуров” празничната вечер част от Велинградските празници на културата ще бъде открита от ТРИО „Paradise” Сонай Юсеин , Иванка Средкова и Наташа Златева. Те са участници в най-големия формат в света, провеждан за четвърти път в България-  X FACTOR. Специални гости на техния концерт ще бъдат Стивън Ачикор -участник от „X FACTOR” и 20 годишната Стефани участник от „Грасът на България”.

31-годишният Стивън Ачикор пристига от Нигерия, за да завърши висшето си образование, а малко по-късно и да разбере, че мечтае да гради бъдещето си именно в България. Казва, че е изключително откровен и отворен към останалите хора. Обича музиката и я определя като най-важното нещо в живота си. Обича да вижда хората усмихнати и е готов да бъде слушател или да окаже подкрепа. Освен в музиката, Стивън е добър във футбола, който е детската му мечта. Смята, че се учи изключително бързо и понякога му е достатъчен само поглед, за да придобие ново умение. Смята, че музиката е сила, с която можеш да промениш мислите на хората. Участието му в X Factor е свързано с желанието му да добави нещо различно в българския музикален шоу бизнес. Дуетната им песен с Невена Пейкова „Да избягаме” е вече 3 седмици начело на всички класации и се очаква да стане хит на лято 2016 година.

Гост на Велинградска сцена на 14 юли ще бъде и Стефани. Тя е на 20 години и стартира похода си в “Гласът на България” с перфектно изпълнение на песента “Nobody’s Perfect”, което впечатли и четиримата треньори. Стефани избра отбора на Наско и трябваше да пребори Вероника Стефанова на ринга на вокалните двубои. Младата пловдивчанка се справи без проблеми и така си осигури участие във финалната фаза на надпреварата в шоуто. Стефани остана втора във Гласът на България и продължава музикалната си кариера.

Всички техни почитатели и фенове могат да се насладят на един невероятен концерт на 14 юли- площад „Николай Гяуров” от 20:15 часа.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени