Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Гости по програма „Еразъм+”

12 февруари 2019, Вторник | 17:54 | прессъобщение

Община Велинград посрещна гости от пет европейски страни по програма „Еразъм+”

Община Велинград и ИСУ „Васил Левски” са част от международен проект за младежки обмен по програма „Еразъм +”. По този повод кметът на община Велинград д-р Костадин Коев посрещна учители от Кипър, Португалия, Полша, Литва и Словакия, които заедно с 20 деца гостуват във Велинград, за да се запознаят отблизо с материалното и нематериално културно-историческо наследство на нашия град. В рамките на седмица те ще посетят Историческия музей, ще се учат на български хора, ще се запознаят с традициите и ще споделят впечатления.

Д-р Коев благодари на директора на ИСУ „Васил Левски” Емил Моллов за активната работа по проект „Херкулес” – част от програма „Еразъм +” и пожела успех. Разказа за развитието на Велинград като четирисезонна туристическа дестинация, за природните дадености и прекрасните гостоприемни хора и сподели:

„ Ние посрещаме гости и изпращаме приятели. Пожелавам на младите хора, които са част от проекта, да създадат много приятелства, които да продължат, защото това е бъдещето на Европа – добрите отношения. А всички вас очаквам отново във Велинград като наши приятели".

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени