Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Градинско парти” в ПГИТ „Алеко Константинов”

10 април 2017, Понеделник | 16:00 | прессъобщение

„Градинско парти” в ПГИТ „Алеко Константинов”

На 7 април в ПГИТ „Алеко Константинов” направиха „Градинско парти” по случай приключването на проект „Твоят час”. 

Целта на този проект е с извънкласни занимания възпитаниците да възобновят допълнителни обучения и кръжоци в училище. Да се развият умения и компетентности, творчески способности на учениците в тематични области, които са извън включените в задължителната дейност. И както казват учениците „Можем да учим, докато се забавляваме”.

В 19 клуба по проекта „Твоят час” в ПГИТ”Алеко Константинов” са се включили 262 ученика. Част от тези клубове са на тема: „СПА и уелнес туризъм във Велинград”, „Сиеста, фрапе, сиртаки и още нещо… гърците са го измислили”, „Творчество с компютър”, „SOS планета земя”, „ Роден край на изток от Брюксел”, „Пътешествие в Русия” „Живот на цифровия свят”, „Виртуален пътеводител”, „Бабината кухня”, „Хлебна къща”, „Кетъринг на открито”, „Сладки моменти”, „Регионална кухня” и „Млад журналист”. Всеки един от тях имаше собствен щанд, на който учениците имаха възможност да презентират и представят какво са научили.

Официални гости на събитието бяха зам.-кметът Светла Томова,която отправи своя поздрав като им пожела дa  са все така амбициозни, да надграждат свойте знания и да развиват таланта си, Илияна Гешева старши експерт и Таня Кръстева младши експерт в Дирекция „ХСД”, представители на „Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите”, директори и учители от други училища в града.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени