Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Градвелин.ком на една година!

01 декември 2009, Вторник | 14:45

ГрадВелин.ком отбелязва първия си рожден ден - Една година работа и опит

gradvelin rozhden den   На първи декември, точно преди една година, стартира сайтът за Велинград gradvelin.com. Като всяко начало и това беше трудно за екипа на сайта, но благодарение на изключителната амбициозност и отдаденост на всички, ангажирани с проекта, за този кратък период от време ние успяхме да се превърнем в информационния онлайн лидер на Велинград и да спечелим верни читатели на сайта, които винаги са максимално осведомени за последните събитя не само с изчерпателен текст, но и чрез медийния акцент от снимков и видео материал от интересните събития във Велинград. Подробните новини, авторските статии, рубриките “Личности”, “Здраве”, “Календарен Велинград”, както и нашият форум станаха любими на много велинградчани и почитатели на Велинград.

Keep Walking! Не спирай!

продължавай да вървиш   През тази една година нашият сайт не спира да се променя, обновява и подобрява. Стараем се да изненадваме читателите с нови функционалности, които да са им полезни.

   Специално за ГрадВелин.ком беше разработена интерактивна карта на Велинград, която е най-точната карта на града, правена до сега, създадена изцяло с GPS технология. Имаме намерението тази карта постепенно да се допълва с повече и повече интересни обекти и да ориентира хората максимално лесно и бързо из улиците на Велинград.

   Започнахме и съставянето на електронен бизнес католог на Велинград, в който имаме за цел да съберем всички фирми от Велинград на едно място, така че посетителите на сайта да могат да намират продукт или услуга с няколко натискания на мишката. За целта сме организирали каталога с 16 основни бизнес категории и множество подкатегории. Специално по случай първия рожден ден на ГрадВелин.ком и като привествие за Коледните и Новогодишните празници сме подготвили нашата промоционална оферта за включване в каталога, която ще предоставим на всички заинтересовани.

    Ние сме гъвкави, обичаме да се развиваме и не търпим застой. Затова имаме план да подобрим дизайна и функционалностите на сайта в идните месеци. Предстоят ви приятни изненади на нашите онлайн страници!

Зад кулисите

   Може би много от вас са се питали кой стои зад Градвелин.ком? Проектът беше започнат, осъществен и поддържан от софийска медийна комапания, но от декември сайтът преминава изцяло във “велинградски ръце”.

Благодарности

   Ние от ГрадВелин.ком бихме искали да изкажем най-искрените си благодарности на всички наши читатели и почитатели, които се довериха на нас и ни оцениха високо. Именното нашите читатели са моторът, който задвижва екипа ни и заради който ние се стараем да ставаме все по-добри. Когато знаеш, че от другата страна на монитора има стотици хора, които с нетъпрение отварят ГрадВелин.ком, за да видят какво ново се е случило във Велинград или просто да си побъбрят във форума, не можеш да си позволиш да бъдеш посредствен. Благодарим ви, мили читатели! Искрено се надяваме, че за в бъдеще ще намерите още много интересни причини, поради които да останете наши почитатели!

    Благодарим на всички сътрудници на ГрадВелин.ком: на Величка Лазарова за нейните интересни репортажи; на сътрудници от Община Велинград – Росица Пашова- PR, Весела Златева, Величка Механджийска и др. Благодарим на училищните ръководства от ОУ” Христо Ботев”, ОУ „Неофит Рилски”, СОУ „Кирил и Методий”, СОУ „Васил Левски”, ПГГС „Христо Ботев” и ПГИТ „Алеко Константинов”, които не спират да ни информират за образователния напредък на малките велинградчани. Благодарим на Росица Лебанова от сдружение „Нежна сила”, на ОНЧ „Васил Левски” и Исторически музей – Велинград. Благодарим на ръководителите на танцови и вокални формации- Вокална група „Караоке”, ДЮВИШ „Звънче”. Благодарим на Туристическите дружества – „Юндола” и „Острец”, пенсионерските и културни клубове. Искаме да изкажем и благодарности на Боряна Стаева, която ни информира за дейността и срещите на местния съюз на офицерите и сержаните от запаса и резерва. Благодарим и на всички, които сме пропуснали да споменем и на всички бъдещи наши читатели.

    Благодарим специално на неуморната наша журналистка Мария Табакова, която сама изнася на гърба си цялото събиране на новини, видео и фото отразяаване на събития, написване на статии и рубрики. Благодарим ти за твоите твърдост, упоритост и перфекционизъм!

    Желаем на всички вас много здраве и успехи! Нека бъдещата ни съвместна работа бъде още по-интригуваща и успешна!

Коментари

Честито на Градвелин.ком! Много е интересен и актуален!

#21 Надя в Четвъртък, 03 декември 2009 09:22

Честито и от мен ! Чета ви редовно, макар, че не пиша по форума и коментари.... пожелавам ви много успехи

#20 xPlode в Сряда, 02 декември 2009 22:51

Честит първи рожден ден и от нас.

#19 pzsport.info в Сряда, 02 декември 2009 22:39

ЧРД. Макарс я един ден закъснение, желая на екипа много здраве , творчески успехи,професионализъм и безпристрастие . Само така ще печелите,доверието и сърцата на читателите.

#18 Dimka в Сряда, 02 декември 2009 21:04

Честито на прекрасния сайт! Чета ви с интерес!Пожелавам ви успех в рабатата ви!

#17 Стефка в Сряда, 02 декември 2009 19:03

Честита да ви е първата годишнина. Пожелавам Ви много успехи и професионално развитие. Браво !

#16 Галя в Сряда, 02 декември 2009 12:16

Честит рожден ден! На екипа - здраве и успех желая! От сърце! Бъдете! С много обич: Стойна

#15 Стойна Стоянова в Сряда, 02 декември 2009 11:59

Ехееееееееее........ Честито !!!! Само напред !

#14 Ghost в Сряда, 02 декември 2009 01:34

Честита годишнина и от мене. Много ми харесва сайта. Поздравления

#13 Гого в Вторник, 01 декември 2009 22:03

4estita godi6nina da ste jivi i zdravi prodaijavaite vse taka.

#12 neli в Вторник, 01 декември 2009 21:59

Честита първа година на най-хубавия сайт за Велинград! За една година успяхте да надминете всички медии в града с винаги актуалните новини и интерсни рубрики и други екстри, които никой друг не предлага на велинградчани и гостите на града. Искам специално да поздравя моята майка - Мария Табакова, която с цялата си всеотдайност неуморно успява да присъства на всички интересни събитя в града и да ги отразява толкова подробно и безпристрастно. Бъди винаги така гъвкава и енергична! Благодарение на твоя перфекционизъм и професионализъм GradVelin е най-популярният сайт за Велинград!

#11 Боряна в Вторник, 01 декември 2009 20:30

Честито и от мен! Продължавайте все така! Да сте живи и здрави!

#10 Янчев в Вторник, 01 декември 2009 20:12

Браво, браво, една година добра работа. Да ви е честито !

#9 rocafeller в Вторник, 01 декември 2009 19:44

Честито! Още много успехи ви пожелавам!

#8 e-trn в Вторник, 01 декември 2009 19:13

Браво, Градвелин ! Много бързо напредвате! Много бъдещи успехи и бъдете винаги първи!

#7 sel в Вторник, 01 декември 2009 18:45

Честито ! Страницата е върха, не ви чета от самото начало а от някъде 6-7 месеца и оставам все по впечатлен. Страницата ви се развива много динамично и професионално. Много успехи за напред ви пожелавам и много сбъднати мечти.

#6 t-rex в Вторник, 01 декември 2009 18:40

Пожелавам много успех на сайта и още повече читатели! Време беше и във Велинград да се появи такава хубава, актуална и интересна регионална медия!

#5 kalispera в Вторник, 01 декември 2009 18:18

Честит рожден ден! Много успехи! Много пари! Много нови почитатели! Всичко най-хубаво и продължавайте да се развивате!

#4 Spas в Вторник, 01 декември 2009 17:48

koga pa stana 1 godina

#3 Genka Shekerova в Вторник, 01 декември 2009 17:05

Честит рожден ден! Желая на екипа на вашата медия още много бъдещи професионални успехи, с които несъмнено ще помогнете за повишаването на осведомеността за събитията във Велинград и околността. Колеги, приемете най-искрените ми поздрави по повод празника ви!

#2 Росица Пашова в Вторник, 01 декември 2009 17:01

Ха ! Ами честито ! Браво, продължавайте смело напред в развитието си. Пожелавам Ви да запазите и дори да подобрите професионализма си !

#1 Rdlk в Вторник, 01 декември 2009 16:42

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени