Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Грамоти за изявени учители

20 юни 2016, Понеделник | 21:27 | образование

връчени Грамоти “ Почетно отличие Неофит Рилски“ на изявени учители от областта

В тържествена обстановка в РИО Пазарджик бяха връчени  грамоти “Почетно отличие Неофит Рилски“ на изявени учители от областта за дългогодишна, цялостна високо професионална трудова дейност в системата на българското образование, учредени от МОН. Към наградените учители звучаха думите на признателност, уважение и почет за постигнатите успехи, професионализъм и всеотдайната им работа. В отговор прозвучаха думите на благодарност за високата оценка на техен труд и постиженията, които са плод на всеотдайната екипна работа на целия учителски колектив, ръководен от мъдър директор-професионалист.

От наградените са и Тамара Маргова- главен учител от Помощно училище „Драган Манчов“. Дейността на училището е  насочена към обединяването на всички заинтересовани институции с идеята за разбиране и подкрепа на семействата с деца със СОП и множество увреждания, за решаване на техните проблеми, за промените в обществените нагласи и изграждане на толерантност и съпричастие. В общественото пространство  учебното заведение излиза с конкретни идеи, предложения, проекти, които дават видими резултати.Това ще гарантира успешно преструктуриране на помощното училище в Център за специална образователна подкрепа по  силата на новия закон. Благодарим на всички, които работят с нас, осъзнават важността и необходимостта от изграждането на ефективна образователна среда в подкрепа на дете със СОП.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени