Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Грейна Коледната елха

06 декември 2018, Четвъртък | 07:55 | прессъобщение

Засияха светлините на коледното дърво във Велинград

На 4-ти декември от 17:00 часа на площад „Николай Гяуров” с празничен концерт под надслов „На Коледа светът е благодарност! И чака да го изречем! С душа!“бе дадено началото на тържественото запалване на светлините на красивата коледна елха.

За доброто настроение, с невероятните си 

невероятните си изпълнения, се погрижиха децата от Театрално студио и „Хор на малките“ при обединен детски комплекс- Велинград, Йоан Каръков,Мажоретен състав към 

Представителен младежки духов оркестър ,, Димитър Мечев, талантливите ни деца от ДЮВИШ,,Звънче” и вокална група „Караоке“, грациозните танцьори от Спортен клуб ,,Импулс” и ДЮАНПТ Здравче-Венче при НЧ „Васил Левски 1904”.

Невероятно огнено шоу изпълниха артистите от ,,ДИВИНИТАС”. Светеща снежна принцеса грейна в центърана СПА столицата.

За изненада на малчуганите пристигна и дядо Коледа, който ги поздрави и им донесе лакомства.

Усмивките грееха по лицата на палавниците, които чакат нетърпеливо тези празници.

Кметът д-р Коевпоздрави всички присъстващи, като им пожела: „Нека посрещнем коледните и новогодишни празници с надежда за по-добър живот, за повече късмет и радост във всяко семейство, във всеки дом, за благоденствие и плодородие.”

След като децата  изпълниха площада с празнично настроение настъпи обратното броене и запалването на светлините на Коледната елха.

Празникът завърши с традиционно българско хоро поведено от самия дядо Коледа.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени