Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ден на хората с физически увреждания

03 декември 2009, Четвъртък | 22:12

Инвалиди от Велинград празнуват

Инвалиди, Чинарите   В ранния следобяд на 3 декември - международния ден на хората с увреждания, ресторант "Чинарите" бе оживен и весел. Празничният ден за толкова много велинградчани-инвалиди бе уважен от кмета Иван Лебанов, зам. кметовете Исмет Бабучи и Диана Кехайова, PR-а Росица Пашова, а от Регионалната организация на инвалидите - Пазарджик присъстваще г-н Кирил Анов.

   Катя Славова, председател на инвалиден клуб "Зорница" разказа за този празник и благодари на Общината за финансовата и морална подкрепа, както и на редовните спонсори. Приветствие и благопожелания изказаха кмета Лебанов, г-н Анов, Ели Зисова и Мария Кадреева.

   Задушевната обстановка, горящата камина, песните на фолклорната група от читалище "Отец Паисий" и вокалната група към клуб "Зорница" откъснаха хората с физически увреждания, но с чуствителни сърца, от ежедневието и ги накараха да се почустват значими и уважавани.

   Вижте кратко видео от празнуването:

Get Adobe Flash player

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени