Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Хората за д-р Коев

23 октомври 2015, Петък | 16:00 | политика

велинградчани за д-р Коев

Димо Тонев

Бивш капитан на националния отбор по волейбол, почетен гражданин на Велинград

 

Освен, че Велинград е родното ми място, градът ми е дал много – и среда и възпитание.

Винаги с удоволствие си идвам и не съм никак безразличен към това, което се случва тук. За това с интерес се запознах с идеите на Костадин Коев и неговия екип за развитието на спорта във Велинград. Изграждането на Общински спортен комплекс е стъпка в правилната посока, за да се развиват местните таланти и да се задържат младите хора в града.  Тези дни всички се радваме на успехите на нашите волейболисти. И когато политиците и държавата се ангажират със спорта съм сигурен, че ще имаме и занапред поводи да се гордеем. Сегашното правителството показва сериозен ангажимент към спорта и съм убеден, че в партньорство с Костадин Коев и неговия екип, които имат и идеи и амбиция, резултатите ще бъдат налице.

 

 

 

Любoмир Греков

адвокат

 

Аз съм велинградски зет и волю неволю ми се налага почти всяка събота и неделя да съм тук със съпругата ми Елена и детето.

Но извън шегата, следя внимателно това, което се случва в града. И никак не ми харесва, как се развива Велинград през последните години. Вместо да развива потенциала си, градът запада, и не съм единственият, който споделя тези наблюдения. В хората от  ГЕРБ, които познавам и в  кандидата за кмет Костадин Коев виждам потенциал и възможности градът да тръгне напред. Две неща са много важни според мен. При тях има стратегическо мислене за развитието на общината, което е абсолютно задължително условие да се тръгне в правилната посока. Другото нещо е  отговорното отношение към закона. Като адвокат смятам, че  това ще бъде една от най - положителните промени, които ще се случат, ако Костадин Коев стане кмет.

Много съжалявам, че няма да мога да гласувам във Велинград, защото ГЕРБ и Костадин Коев си заслужава да бъдат подкрепени.

 

Д-р Димитър Катранджиев

приятел и бизнесмен

С Динко сме приятели от деца. Бяхме заедно и в училището и в университета. През всичките тези години той  си остана същия и затова запази всичките си приятелства.Той е много точен човек, на който можеш да имаш пълно доверие. У Динко откривам едни от най-важните качества, които един добър кмет трябва да притежава.

На първо място, той е изключително отговорен и не спира докато не довърши нещата докрай и ги направи, както трябва. И нещо много важно – Динко е екипен играч, който умее да общува с хората и да създава приятели и партньори. 

 

Камен Фурнаджиев

математик

Много години ние във Велинград не случвахме на кмет. В лицето на Костадин Коев, най-сетне имаме шанса да изберем наистина свестен човек за градоначалник. Не познавам д-р Коев от много отдавна, но имам чувството и мисля, че общината ще намери своя истински стопанин.  Бяха ми достатъчни само няколко разговора с него, за да се убедя, че той е добър и почтен човек. Тези хора лесно се разпознават. А и се оказа, че не съм единствения, който мисли така, което ме радва.

В последните няколко избора все ни се налагаше да гласуваме за по – малкото зло, и всички можем да видим какви са резултатите от това. Сега, благодарение на Костадин Коев за пръв път от доста време насам имаме  възможност да избираме не по – малкото зло, а подходящияи необходимия на Велинград кмет.

На изборите на 25 октомври имаме възможността да затворим страницата на миналото и да продължим напред на чисто.

Коментари

ех не мога да повярвам че си отиде пияния лебанов най- сетне , нааай- сетне

#6 duna в Неделя, 01 ноември 2015 21:26

Коне го сърби отзад...Рита, бега. Дофторе, кажи шо му е???

#5 Бай Асан в Събота, 24 октомври 2015 10:40

А БСП-арското тролче защо си мълча като пън, когато подлогата Лебанов назначи АНГЕЛ ДАСКАЛОВ – екс депутат от ГЕРБ за свой заместник кмет? А? Къде бяхте тогава или мълчахте, щото си треперите за заплатките в общината. Ми по-голям лицемер и предател от вашия неадекватен продажен кмет няма. Айде първо анализирайте действията на вашия благодетел, дето ви е навъртял на хранилка и тогава, ако имате очи погледнете към другите. Не сайта ви е виновен, виновни са ви празните глави, ама друга тема е това.

#4 chervena tikva в Събота, 24 октомври 2015 10:11

Ей, тези двамата изказали се по горе, гаранция са каменски добовици. Не разбрахте ли, че Лебана е история.., и бабите ,които гласуват за него умряха. :L

#3 mimi в Петък, 23 октомври 2015 20:17

Този сайт да не е на герб много лицемерен в неделя ще стане ясно кой губи и кой печели но всеки случай няма да е герб само табакови ще си останат лицата които писаха за герб

#2 nikoga za gerb в Петък, 23 октомври 2015 18:54

Такова слагачество и лизачество от страна на сайта не съм очаквал. Как може да показвате и да толерирате само този цървул? Медиите трябва да са безпристрастни и да отразяват новините честно и ясно. А вие се показахте като една пълна подлога на ГЕРБ и техния боклук - кандидат за кмет.

#1 в Петък, 23 октомври 2015 16:50

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени