Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Хранене според кръвната група”

14 ноември 2012, Сряда | 22:04 | прессъобщение

Шести фестивал на здравословното хранене в ПГИТ „Алеко Константинов”

Шести фестивал на здравословното храненеНа 6-ти ноемри  за шести пореден път в ПГИТ „Алеко Константинов” се проведе Фестивал на здравословното хранене. Темата на проведения фестивал бе феноменалната връзка между кръвната група, здравето и правилното хранене - една непозната до скоро тема, която изуми света,тема, зад която стои трудът на цели два живота- д-р Джеймс Д ’ Адамо и д-р Питър Д ’ Адамо, баща и син, посветили голяма част от живота си да изследват, анализират и систематизират влиянието на различни храни върху всяка от кръвните групи.

Фестивал на здравословното храненеЗа всички присъстващи бе интересно да научат малко повече за здравословното хранене според кръвните групи от кратката програма на двамата водещи. Бяха раздадени листовки, от които всеки един можеше да получи информация за разрешените, неутралните и вредните храни за различните групи и най-вече да опита от обилно подредената маса със здравословни храни и напитки. Учениците, подготвили най-добрата здравословна храна получиха лично сертификати от директора Александър Табаков.

Коментари

щуротиииииииииииииэ :L

#1 СВЕТЛА в Четвъртък, 15 ноември 2012 23:10

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени