Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Христо Червенаков-новият ръководител на "Противодействие на криминалната престъпност"

23 декември 2013, Понеделник | 14:36 | криминална

Старши инспектор Червенаков с нова длъжност

РУП Велинград

Старши инспектор Христо Червенаков е новият ръководител на Група „Противодействие на криминалната престъпност“ при РУП Велинград. Професионалната си кариера  43-годишният Червенаков започва през 1992 год. в РДВР- Пловдив, а 3 години по- късно работи в РПУ-Велинград, където преминава през всички изпълнителски нива на охранителна и криминална полиция. От 2012г. до настоящото му назначение въвъ Велинград, е ръководител на участък „Полиция“ в Батак.

Старши инспектор Червенаков  е завършил Академията на МВР, а в момента продължава обучението си в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Коментари

Да залови тоя престъпник, дето го туриха деректор на горското в Велинград - Алабак, тоя бе Генчо Лулата

#2 в Петък, 03 януари 2014 14:57

оффф само специалисти бре,и все не намалява тази престъпност,все червени рожби комунисти

#1 в Сряда, 25 декември 2013 11:03

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени