Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Христо Нанев представи нова езотерична книга

18 ноември 2012, Неделя | 16:34 | култура

Христо Нанев представи книга за дядо Влайчо - Пророкът на народа

Христо НаневНа 16-ти ноември в Художествената галерия гостува Христо Нанев - автор на поредица от български феномени в сянка. Много увлекателно той разказа за малко познатия Дядо Влайчо, известен като Пророкът на Народа. Влайчо Жечев от с.Коньово, Новозагорско  е не само пророк, обрекъл целия си живот на хората, но и  изключително скромен човек, който съвсем съзнателно е бягал от светлината на славата.

Книги на Христо НаневМного труд, усилия и срещи с около 60-70 човека, много издирвания на материали са коствали на автора, за да напише книгата „Пророкът на народа-дядо Влайчо”. Интересен е подтикът за написване на книгата. През 70-те години на миналия век, във вестник "Работническо дело" е обявен конкурс за ясновидци, на който се явяват се 200 души, сред които пророчицата Ванга. Целта на конкурса е да  отсеят хората със способности от шарлатаните. Дядо Влайчо спечелва  конкурса, а на второ място след него е Ванга!

 „Пророчицата от Петрич я знаят всички, а за дядо Влайчо никой не е чувал, а се оказва по-добър от нея. Именно този факт ме накара да напиша книга за него"

споделя Христо Нанев.

И ето- книгата е пред читателите- а нея не може да се разкаже просто така, тя трябва да се прочете.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени