Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ново попълнение в кметския екип

15 май 2010, Събота | 13:46 | прессъобщение

Заместник кметът Янчев с втора рожба

Зам.-кметът по хуманитарната политика и евроинтеграцията Георги Янчев стана горд баща на втора рожба. Съпругата му Илина го дари със син тази сутрин. Малкият Иван проплака в Областната болница в Пазарджик, като лично завеждащият АГ-отделението д-р Петко Чолаков помогна на Янчев-младши да се появи на бял свят. Иван тежи 2800 кг и е дълъг 47 см. Най-щастливи от радостното събитие и от появата на новия член в семейството са кака Мирослава и таткото Георги Янчев, който днес приемаше поздравления в общината. Кметът Иван Лебанов пръв му честити сина му и негов съименник.

Коментари

Да е честито и живо и здраво детето! Пожелавам много успехи на цялото семейство!

#4 Spas в Събота, 15 май 2010 19:18

ЧЕСТИТА РОЖБА, семейство Янчеви!!!Бъдете много щастливи!

#3 Надежда Ганчева в Събота, 15 май 2010 18:09

Честито, г-н Янчев!

#2 sel в Събота, 15 май 2010 17:44

Да му е честито детето на г-н Янчев !

#1 Rdlk в Събота, 15 май 2010 15:55

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени