Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Подкрепете идеята за поставяне на християнски кръст

29 януари 2015, Четвъртък | 11:26 | прессъобщение

Идеята за поставянето на християнски кръст продължава

Община Велинград и Дружество за развитие на Западни Родопи рестартира идея за поставянето на християнски кръст.  Желанието е християнският символ да бъде цялостно осветен. Кметът Иван Лебанов призовава всички граждани да се включат в това благородно  дело.

                 Според Лебанов е : „ Добре  мястото  да бъде във входно-изходните артерии на града, за да бъде виждан при влизане и излизане от курорта. Иска ми се мястото да бъде посочено от жителите на Велинград. Предложения , могат да  се изпращат на електронните адреси на Община Велинград- velingrad@mbox.contact.bg иobshtina.velingrad@b-trust.org и на адреса на Община Велинград бул. „ Хан Аспарух“ № 35, на вниманието на Гергана Главова- главен специалист „ Връзки с обществеността“

           Община Велинград и Дружество за развитие на Западните Родопи отново доказаха своята инициативност за възраждане на една идея, пропита от патриотизъм и благородство.    Реализирането  на тази идея ще бъде послание към бъдещите поколения. Продължава набирането на средства по банкова сметка на Сдружение за развитие „ Западни Родопи“ IBAN:

BG28BPBI79301063190301

Коментари

Супер! Много хубаво решение. Трябва във всички градове в България да сложат кръстове и паметници на видни българи!

#2 Ефра в Петък, 30 януари 2015 13:54

ИдеятА е много добра . По добре ще бъде да се постави на високо видно от далеч място . Но ако няма как и на входа на града ще е добре и дано Господ да помага за възхода на града ни.

#1 попа80 в Четвъртък, 29 януари 2015 23:16

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Да бъдеш „Junior”
03 февруари 2020 | 16:24
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени