Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Новини от КСТ "Импулс"

12 май 2010, Сряда | 11:04 | общество

“ИМПУЛС” на ZAGREB OPEN 2010

На 1-2.05.2010  МЕЖДУНАРОДНИЯ ЕКСПО ЦЕНТЪР  на хърватската столица-Загреб стана домакин на Открито Първенство на Хърватия / CROATIA OPEN 2010/ , където среща си дадоха 800 участници от 22 страни , а  нашата страна беше представена от 10 двойки , три от който бяха двойките на “ИМПУЛС” донесли и най-добрите !

Шампионите на България от Клуба за младежи/ Гръчки-Димова/ и юноши/ Вардев-Бормалийска/  можаха да постигнат един златен , два сребърни и два бронзови медала, а именно:

Младежи Стандартни танци:

1 място за Христо Гръчки-Весела Димова

Юноши Младша Възраст:

Две втори места за Никола Вардев-Венцислава Бормалийска, които в по-горната възраст : юноши старша се класираха трети в СТ танци. Приятната изненада беше поднесена от Коста Каракашан-Мария Глиндеман достигнали до бронзовите медали при латиноамериканските танци за Юноши Старша Възраст.

Коментари

:? :? :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :~ :~ :y :y :y :y :y :y bravo

#3 в Събота, 29 януари 2011 10:38

brabo

#2 в Събота, 29 януари 2011 10:36

браво ......о..о.о.о..о.о..о.о.о.

#1 в Сряда, 12 май 2010 19:15

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени