Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Млад мъж и кон загинаха при сблъсък на пътя

08 декември 2013, Неделя | 21:42 | общество

При пътен инцидент загинаха млад мъж и кон

При пътен инцидент късно вечерта на 7-ми декември е загинал млад мъж. 26-годишният М.А. от с. Драгиново, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост по пътя Велинград-Драгиново, той се блъснал с колата си в кон, който бил на пътното платно. При сблъсъка младият мъж и конят са загинали, а колата се преобърнала в близката канавка. Дежурна група на РУП-Велинград е извършила оглед на местопроизшествието, а по случая се води дознание.

Коментари

Жалко за момчето!Несъобразена скорост,може би,а този кон какво прави безстопанствен на пътя!Къде са законите в тая държава,а въобще има ли я!Собственикът ще си купи нов кон,а кой ще върне животът на този младеж?

#3 потресен в Понеделник, 09 декември 2013 13:32

:(

#2 в Понеделник, 09 декември 2013 09:35

Докато не започнат да се ГЛОБЯВАТ ЕФЕКТИВНО всички собсвеници на животни, които ги пускат волно да се разхождат по улици, паркове, ще има ПТП и лоша визия за един европейски град-уж, пък се фукаме че сме и курорт ,,СПА,,........

#1 в Понеделник, 09 декември 2013 09:16

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени