Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Индийци ще посетят Велинград

04 септември 2013, Сряда | 13:27 | общество

Индийци на посещение във Велинград

Сградата на Община Велинград

Група от 9 водещи индийски туроператори ще направят обиколка на България, организирана от  Министерството на икономиката и енергетиката. В дните от сряда до петък те ще разгледат София, Пловдив, Велинград, Бургас, Несебър, Варна и Велико Търново. Сред групата са мениджъри от компании, чиято дейност е насочена към реализиране на екскурзии за един от най-големите сектори индийски туристи – корпоративния, при който обичайно пътуват големи групи. Целта на визитата е да бъдат популяризирани български туристически забележителности, които представляват не само специфичен интерес, но и и съвпадат с профила на индийския турист.

До края на септември предстои още една обиколка на индийски туроператори. Обиколките се реализират в резултат на постигната договореност на Службата по търговско- икономическите въпроси на България в Индия с авиокомпания за предоставяне на безплатни самолетни билети по проекта и е част от стратегията по налагане на България като нова теристическа дестинация в Индия.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени