Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Информация за ремонтни дейности на ВКТВ

01 декември 2016, Четвъртък | 06:43 | прессъобщение

ВКТВ с ремонтни дейности за подобряването на качеството на питейна вода

От ВКТВ информират гражданите на община Велинград, че  стартира поредната планирана дейност по отношение на подобряването на качеството на питейната вода във връзка с изработената цялостна програма на дружеството.

 

В момента тече ремонт на резервоарите за питейна вода в кв. Лъджене. Монтират се датчици за контрол и измерване на водните количестваq които постъпват  там. Изгражда се ел. инсталация, за захранване на ток и осветление, боядисване, освежаване на  сградата и съоръженията. Текущите ремонти няма да засегнат водоподаването в района, уверяват от ВКТВ.

Управителят на дружеството Йордан Нанов,сподели че през месец септември са извършили ремонти на  резервоарите за вода, снабдяващи кв. Каменица.  Монтираните датчици за електронно контролиране на водните количества в резервоарите и автоматичното подаване на вода за квартала, са под наблюдение на персонала на ВКТВ и пречиствателна станция е, че е преодолян проблемът с  авариите, които бяха често явление при предишното ръководство.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени