Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Информационна кампания за правата ни като европейски граждани

09 октомври 2018, Вторник | 18:09 | общество

Информационна кампания за правата ни като европейски граждани

Каним ви да посетите нашия информационен щанд в град Велинград на 11 октомври. Инициативата е част от информационно турне, което ще премине през още 3 града.

Каним ви да посетите нашия информационен щанд, който ще отворим в центъра на Велинград на 11 октомври от 16 ч. Събитието е в рамките на информационното турне под мотото „Европейски мрежи без граници”. Освен във Велинград ще бъдем още в Гоце Делчев (8 октомври),  Девин (9 октомври) и Батак (10 октомври).

Целта на нашата информационна кампания е да запознаем хората с техните права като потребители в Европейския съюз, както и какви са възможностите за обучение, как могат да отидат на стаж или да си потърсят работа в друга държава от ЕС. Подготвили сме много полезна информация, но сме предвидили и куп забавни игри с награди. На място ще приемаме и сигнали за нарушени потребителски права.

Информационното турне се провежда съвместно от Център за развитие на човешките ресурси - Национална агенция за България по Програма „Еразъм+”,  заедно със съпътстващите й дейности „Еврогайдънс“, „Европас“, „Евродеск“ и „eTwinning“, както и Европейски потребителски център България и Информационен център „Европа Директно: София". Кампанията се организира по традиция всяка есен на различни места из страната.

Във Велинград ще бъдем на 11 октомври  от 16 ч на площада до Общината.

Очакваме ви!

За повече информация:

Соня Спасова

0887 26 99 04

Европейски потребителски център

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени