Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Инфотур във Велинград

18 май 2016, Сряда | 21:25 | прессъобщение

Инфотур за руски туроператори и журналисти в СПА столицата

Журналисти от водещи руски издания, които се занимават с туризъм, посетиха известни български туристически дестинации. В програмата на инфотура беше включен Велинград като СПА столица на България и на Балканите.

Представители на водещи руски туристически агенции, туроператори, туристически агенти и журналисти посетиха Велинград. Срещата се проведе в Общинското предприятие “СИП и ТИЦ”. На срещата присъстваха кметът на община Велинград д-р Костадин Коев, управителят на ОП „СИП и ТИЦ” Борис Станудин, директор дирекция „ Икономическа политика, реклама и туризъм” към Община Велинград Цвета Спасова. Кметът на община Велинград приветства гостите, като изказа своето задоволство от проявения интерес от страна на руските журналисти и в заключение заяви, че както за него, така и за Велинград, е много важно да се работи в правилна посока за развитието на града като СПА столица на Балканите и бъдеща Европейска СПА столица.

Журналистите, туроператорите и туристическите агенти от Москва разгледаха, прекрасните природни дадености и забележителности на Велинград и се запознаха с възможностите, които той предоставя като СПА столица на Балканите. Туроператорите останаха силно впечатлени от балнеологичните и спа процедури, които предоставят повечето хотели в града.

Целта на проведената среща бе да се провокира интереса на руските туристи от Москва към Велинград . На вниманието на всички гости се презентираха най-интересните и атрактивни обекти във Велинград. На срещата присъстваха и представители на повечето хотели в града, като заключението на всички присъстващи бе, че Велинград се е утвърдил като една от най-добрите туристически дестинации.

Коментари

.... и къде ги водих те....

#1 в Понеделник, 23 май 2016 22:15

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени