Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

По-добра инфраструктура в Община Велинград през 2014-та година

20 март 2014, Четвъртък | 11:24 | прессъобщение

Ще се подобри инфраструктурата във Велинград

Сред приоритетите на Община Велинград за тази година остава подобряването на инфраструктурата, заяви кметът Иван Лебанов. Освен важния за администрацията проект за цялостно реновиране на бул „Съединение“, днес градоначалникът участва във важна среща в Агенция пътна инфраструктура. Както по-рано съобщихме с постановление на Министерски съвет за Община Велинград са одобрени средства в размер на 1 280 000 лв. по Публична инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите”. Проектът е насочен към постигане на икономически растеж, устойчиво развитие на регионите, повишаване конкурентоспособността на икономиката и създаване на възможност за генериране на заетост и доходи. По този повод кметът участва в среща днес с инж. Стефан Чайков -председател на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" . Сред темите, които са поставени са цялостно асфалтиране на околовръстния път в града, както и изграждането на нов такъв от Велинград през Цветино и  Кръстава, който да изведе движението на тежкотоварни камиони от градския център. Градоначалникът допълни също, че се търсят най-добрите и оптимални варианти за разходване на средствата за асфалтиране, като за тях ще бъдат планирани ремонти на най-наболели участъци в пътната мрежа на града.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени