Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Община Велинград ще се включи в „Мениджър за един ден“

09 март 2014, Неделя | 14:14 | прессъобщение

Кмет и кметски екип за един ден - в ролите ученици от Велинград

Община Велинград

Община Велинград ще се включи в национална инициатива на “Junior Achievement” -„Мениджър за един ден“ на 12-ти март. За тринадесета поредна година ученици от цялата страна ще преживеят един реален работен ден на представители на бизнес средите, държавните и общински институции. Освен, че предлага възможности за ефективна професионална ориентация , за много от младите хора преживяването в този ден оставя незабравим отпечатък  и е първа стъпка в тяхната успешна реализация. Тъй като пазарът е все по-конкурентен “Junior Achievement”(Джуниър Ачийвмънт) предлага на учениците реална ситуация, за кoято в по-късен етап ще са подготвени. В община Велинград учениците от „СОУ Васил Левски“ ще заемат длъжностите кмет, четирима зам.кметове и PR.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени