Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Инспекция от кмета на ремонтни дейности в Каменица

07 февруари 2019, Четвъртък | 19:29 | прессъобщение

Кметът д-р Коев инспектира как се извършват ремонтните дейности в Каменица

Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев инспектира на място как се извършват ремонтните дейности и полагането на тротоарните настилки по улиците „Владо Чернозменски”, „Милеви скали” и „Георги Кирков”, които са част от Проекта за центъра.

 

В хода на проверката бе повдигнат и въпросът за отсичането на дърветата по ул. „Владо Черноземски”. На място бяха и  домоуправителите на трите блока, намиращи се на тази улица.

Те  категорично заявиха, че в деловодството на общинска администрация са входирали подписка, чрез която искат премахването на старите, изгнили дървета, които с дълбоката си коренова система компрометират тротоарната и асфалтовата настилка и  затрудняват преминаването по улицата.

Кметът заяви, че на пролет, по всички улици, включени в проекта, ще бъдат засадени декоративни дървета и допълни, че всичко, което прави е в полза на гражданите: 

„Аз съм ежедневно с хората от квартал Каменица и съм запознат с всеки един конкретен проблем, потребност и всяко едно тяхно желание. Наше задължение е да създадем нормална градска среда и удобства на хората, които живеят тук. Всеки може да има директна връзка с мен, дори и на личния ми телефон. Искам хората да се чувстват спокойни и сигурни, че няма да оставя нито една жалба, сигнал, предложение или проблем, без отговор и без да се потърси начин за решаването му.”

Гражданите изразиха задоволството си, като изказаха сърдечната си благодарност към градоначалника: „От дълги години не се е правило толкова много за нашия квартал. Сега като премахната старите, наклонени и изгнили дървета, като ни санират блоковете и се оправи улицата, която води до Историческия музей, като се освети парка и с над 200 годишната ни църква „Света Троица”, нашата улица ще бъде красива, достойна за СПА столица.”.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени