Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Интегриран урок в ПГИТ "Алеко Константинов"

06 април 2017, Четвъртък | 11:07 | образование

Интегриран урок в ПГИТ "Алеко Константинов"

На 31.03.2017 година в ПГИТ „ Алеко Константинов „ – гр. Велинград се проведе интегриран открит урок по Мениджмънт , Английски език и Информационни технологии. Учениците от 12- б клас , специалност „ Икономика и мениджмънт „ показаха задълбочени знания и умения в трите области от професионалната си подготовка , които бяха изкусно съчетани от преподавателите Иванка Манолова – преподавател по икономически дисциплини и мениджмънт , Николина Янакиева – преподавател по английски език и чужд език по професията и методическото обединение по информационни технологии , което показа , че учениците са усвоили изцяло уменията за боравене с технологии , създаване на презентации , работа с мултимедия.

Урокът премина в 2 части , като в първата учениците с г-жа Манолова показаха високопрофесионални мениджърски умения , работа с персонал и наемане на персонал във фирма , с мултимедийни презентации и схеми. Във втората част на урока бъдещите мениджъри демонстрираха  невероятни познания по английски език по професията , каквато дисциплина изучават в последния си гимназиален клас. Урокът беше в мултимедиен вариант и темата беше тясно свързана с темата по Мениджмънт , а именно „Наемане на нови служители“ . Финалът беше много интересна ролева дейност – разговор на английски език между двама мениджъри на успешна компания.

Гости на мероприятието бяха ръководството на гимназията , преподаватели по икономически дисциплини , мениджмънт , чужди езици , информационни технологии , ученици от други класове в гимназията – залата се оказа тясна да побере всички , желаещи да видят нещо наистина интересно!

На финала ръководството благодари на двете преподавателки и учениците за положения труд и пожела на всички учители да продължават да работят в същия дух на висок професионализъм , за да постигат нови успехи и да доразвиват добрия имидж на една от водещите гимназии в града !

От Ръководството

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени