Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Интензивно ходене

18 октомври 2009, Неделя | 23:20

Граждани отпразнуваха международния ден на интензивното ходене

Ден на интензивното ходене   Какво по-хубаво от това Международният ден на интензивното ходене да се отбележи действително с ходене? Това направиха много граждани и ученици от Велинград в хладния, но приятен 17 октомври. От центъра в посока Кисловодск тръгнаха ученици и членове на различни клубове от града. В интензивното ходене взеха участие и Иван и Росица Лебанови. А Жанет Бардарска раздаде грамоти за участие на всички училища, спортен клуб "Здраве", инвалиден клуб "Зорница" и пенсионерските клубове във Велинград.

   Спортен клуб "Зорница" показа на учениците френската игра "Петанк" и играта "Хвърляне на топка в цел". Лошото време отказа някои от участниците, а други продължиха. Разбира се, настроение и веселие не липсваха.

   Вижте снимки: Ден на интензивното ходене 2009 и видео:

Get Adobe Flash player

Коментари

Както се вижда от клипчето- не са малко хората, участвали в интензивното ходене, още по- вече за действително хубави мероприятия, изяви и т.н. идва по- малко народ

#1 sel в Понеделник, 19 октомври 2009 13:43

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени