Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Интерес на уралските туристи към Велинград

23 април 2019, Вторник | 11:09 | прессъобщение

Интерес на уралските туристи към Велинград

Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев за втори път се срещна с Михаил Малцев - Изпълнителен директор на Уралската асоциация по туризъм. На срещата присъстваха и заместник-кметовете Атанас Палигоров и Исмаил Моллов, както и председателят на Общинския съвет инж. Али Мареков. 

След първата среща през 2016-та година са водени разговори и представени конкретни оферти, предимно в посока развитие на балнео и здравен туризъм. На настоящата среща бе подписано споразумение между Уралската асоциация и велинградска туристическа агенция за представяне на Велинград на руския пазар и привличане на големи заводи от Уралска област, които да изпращат своите работници и служители на лечение и почивка във Велинград .

Проявен бе интерес и към обмен на изложби - на велинградски художници в Екатеринбург и на уралски художници във Велинград. 

Започва подготовката на голямо събитие за промотиране на Спа столицата на Балканите на уралския пазар, което е планирано за месец октомври.

Кметът д-р Коев подари на г-н Малцев специално изработена дърворезба от възпитаниците на ПГД „Иван Вазов”, както и велинградско писано яйце.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени