Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ИСУ „Св. Св. Кирил и Методий“ продължава с инициативите по повод 130 годишния си юбилей

11 май 2019, Събота | 17:14 | прессъобщение

ИСУ „Св. Св. Кирил и Методий“ продължава с инициативите по повод 130 годишния си юбилей

НаПатронния си празник, ИСУ „Св. Св. Кирил и Методий”, отбелязаха достойния си 130 годишен юбилей.

В 9:30 ч. в двора на училището , с богата и интересна празнична програма, се проведе официално  откриване на  

монумент „Нашата мисия“. Той е символ на духовната биография на ИСУ „Св. Св. Кирил и Методий“ и философията в стремежа към  успеха.  Надписът на монумента, който остава за идните поколения, гласи: „ Нашата мисия- посяваме действие, за да пожънем навик, посяваме навик, за да пожънем характер, посяваме характер, за да пожънем съдба!“

Светла Томова поздрави всички по случай юбилея, като им пожела здраве, лично щастие и всички заедно да градим щастливото и успешно бъдеще на нашия прекрасен Велинград.

Цветя бяха поднесени на паметната плоча на Лъдженското основно училище от общинска администрация, общински съвет и ИСУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

Инициативите на училището продължиха през целия ден с отворени врати, дейности по кабинети, творилници, „Говорящ вестник“, изложба „Юбилейна феерия от образи и багри“.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени