Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Поздрав от християнско семейство

21 ноември 2009, Събота | 09:15

Поздрав от семейство Казалиеви

Иван и Йорданка Казалиеви   На 21 ноември се чества един от най-големите Богородични празници - Въведение на божията майка. На този ден тригодишната Мария е заведена в Йерусалим, за да я отдадат на служба на бога. Това събитие е паметно за семейството на божията майка, затова е известно и се почита като "ден на християнското семейство". В един такъв хубав ден екипът на Градвелин.ком ви предава поздравите от едно почитано и уважавано семейство във Велинград - семейство Иван и Йорданка Казалиеви. Ето какво споделиха те:

   "За нас християнското семейство е единственото място, е единственият колектив, където човек може да изгради най-важните добродетели: взаимна обич, любов, трудолюбие, честност, искреност. В семейството си човек се научава да работи в екип, защото е доказано, че самотниците живеят по-малко години от семейните и умират неразбрани в обществото и работата. Нека никога не забравяме мъдрите слова на библията:

Пий вода от своя водоем и от онази, която извира от твоя кладенец... За да бъде благословен твоят извор, весели се с жената на младостта си.

Водени от писанията в Библията, които са много нашето семейство се е съхранило с годините, подхранвано от общите ни интереси в работата, която работим. Успяваме, защото сме двама.

По-добре са двама, отколкото един, защото ако единият падне, другият ще го повдигне!

   Приемете музикален поздрав от семейство Казалиеви, изпълнен от Иван Казалиев. Инструменталното изпъление "Испаньола" е за всички вас:

Get Adobe Flash player

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени