Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Първи общински избори в Община Сърница

15 март 2015, Неделя | 08:24 | общество

В Община Сърница се провеждат първите общински избори

В Община Сърница се провеждат първите общински избори. Кандидатите за кмет са Кемал Байрактар от партия „Нова Алтернатива”, Неби Бозов от ДПС, Мустафа Аликанов от ГЕРБ и Кемал Тинев от Реформаторският блок. Общият брой на гласоподавателите в Община Сърница е около 4256 души. Изборният ден започна в 6:00 часа

Коментари

ОТНОСНО ИЗБОРИТЕ В СЪРНИЦА: Няма значение кой какво купува и защо. . Единственото, което днес ще разберем от извънредните избори в новоучредената община Сърница е КОЙ е налял повече пари от двете партии ДПС или ГЕРБ. За това не изпратихме наблюдатели, защото няма смисъл. Всякакви инсинуации, че това е представителна извадка за местните избори тази есен не отговаря на истината. Нищо, че участващите партии от статуквото мислят обратното. Те така си мислят по принцип, забавено. Сърница е особено населено място. Живущите във Велинград ще ме разберат. За останалите няма защо да обяснявам, дълго е за обяснение. Но...нека пожелаем успех на капсулиралите се сърничани, които ще идват във Велинград, за да вдъхнат от цивилизацията. Защото те пожелаха да бъдат извън нея.А Велинград има историческия шанс да се превърне в световен курорт. Ако намерим подходящите управленци за развитието на града. Наесен. От вас зависи, граждани на Велинград. Колкото и да не ви се вярва.

#1 Ангел Гаджев в Неделя, 15 март 2015 21:12

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени