Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Изяви на ОУ "Христо Ботев"

22 ноември 2014, Събота | 15:38 | образование

Изяви на ОУ "Христо Ботев", Велинград

 

На 14-ти ноември Ивайла Каранейчева и Иван Линджов - ученици от 3 "б" клас отпътуваха за град Пловдив, за да бъдат наградени от Пловдивска  Света Митрополия с предметни награди за участието си в конкурса "Въведение Богородично". Двете деца представиха на ниво своето училище и бяха поздравени от Знеполския епископ Арсений.

ОУ " Христо Ботев" отправи покана към родителите за включване в инициативата СЕДМИЦА НА БАЩАТА от 17-23 ноември, която е в рамките на Националната кампания "Да бъдеш Баща". Целта е да се привлече общественото внимание към ползите от активното участие на бащите в живота на децата  за създаване на семейна среда без насилие и за пълноценно развитие на детето. Предложени бяха инициативи като час на класа, воден от бащи в училище, турнир по футбол, смесени отбори на бащи и деца, беседа на тема „Професията на моя баща”, съвместна работа „Рисувам с тате, бате, дядо”, писане на съченение на тема „Какво е за мен моя баща?”

В инициативата се включиха бащи на  ученици от VІІ-а, V-а и ІV-б клас, които премериха сили в турнир по футбол, смесени отбори бащи и деца, който донесе много положителни емоции и добро настроение. За своите професии разказаха и на практика показаха дейността си Георги Фендрин, майстор хлебар, който посрещна учениците от VІІ- б клас във фирма „МИГ” и Георги Тодоров, който разказа за пожарникарската професия пред осмокласници при посещението им в пожарната. Час на класа водеха бащите Асен Василев, Светослав Желязков и Иван Драев. Първокласници подредиха пъстра изложба от своите рисунки във фоайето на училището, а учениците от ІІІ-б споделиха своите чувства чрез емоционалните си съчинения.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

76 години безсмъртие
03 май 2020 | 15:52
Празничният 6 май 2020
06 май 2020 | 18:18

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени