Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Изявление на Иван Лебанов

05 март 2015, Четвъртък | 11:58 | прессъобщение

Изявление на кмета за ситуацията в Центъра за настаняване въвъ велинград

Във връзка с тиражираната в медиите информация за „груби злоупотреби с европейски средства в центъра за настаняване от семеен тип“ бих искал да уточня, че като кмет на Община Велинград съм назначил пълна проверка по случая. Очаквам доклада на вътрешния одит, както и на дирекция „Социално подпомагане“. Независима проверка се извършва и от експерти на Министерство на труда и социалната политика.

Аз, като кмет на Община Велинград искам незабавното изясняване на тази ситуация. „Категоричен съм, че виновните ще понесат своята отговорност с цялата сила на закона. За да предприема, каквито и да било действия обаче са ми нужни документи. Убеден съм, че институциите ще си свършат работата и ще установят има ли нарушения и ако има, какви са те. До няколко дни очаквам и официалните резултати от проверката. Неприемам обвиненията, че аз и моята администрация бездействаме. Категорично заявявам, че това не е така. В момента, в който докладите на проверяващите са на бюрото ми, ще информирам обществеността затова кой е виновен и какви действия съм предприел. Обещавам пълна прозрачност по случая. Докладите на проверяващите ще предоставя на национална телевизия bTB, която безкрайно уважавам, както и на всички местни и регионални медии“, категоричен е Иван Лебанов.

 

 

Коментари

Присъединявам се към всички ,които са сигурни ,че става въпрос за страшни злоупотреби ,само да питам ,защо това не събужда обществото ,той продължава да си взема заплатата и да се спотайва ,а хората сме на принципа "кучетата си лаят керванът си върви "!В нормална държава това не може да се случи!Даже според мен тази проверка ,че установи ,че няма нарушения ,дори има вероятност момичетата от центъра да се окажат уволнени ,защото не си вършат работата!

#10 velio83 в Четвъртък, 26 март 2015 13:37

Аз вярвам че след проверките кмета Иван Лебанов ще предприеме драстични мерки и ще си подаде оставка! След като е подписал или и той краде наравно със Стефанова или е некадърник след като подписва без да чете какво подписва. Оставка!!!!

#9 аз вярвам в Сряда, 11 март 2015 21:56

Аз вярвам че след проверките кмета Иван Лебанов ще предприеме драстични мерки и ще си подаде оставка! След като е подписал или и той краде наравно със Стефанова или е некадърник след като подписва без да чете какво подписва. Оставка!!!!

#8 аз вярвам в Сряда, 11 март 2015 21:56

Глупости блаженниса вярващите!Поредните лъжи на кмета.Не чул не видял.Че как да чуе като го няма и нее разписвал нищо!

#7 pepa в Сряда, 11 март 2015 21:37

Kak zaspivate vecher gosodine?! Ot bezdomni detsa da kradete!? I kak vse oshte stoite na posta si? Kolko oshte pari vi tryabvat?! Da vi napravim edin pomoshten fond?!

#6 Vanya Petkova - Gill в Вторник, 10 март 2015 19:24

Kak zaspivate vecher gosodine?! Ot bezdomni detsa da kradete!? I kak vse oshte stoite na posta si? Kolko oshte pari vi tryabvat?! Da vi napravim edin pomoshten fond?!

#5 Vanya Petkova - Gill в Вторник, 10 март 2015 19:24

Аз вярвам, че г-н Лебанов ще предприеме необходимите действия след проверките. В момента наистина текат проверки от различни институции.

#4 stefan в Събота, 07 март 2015 16:52

laja i mafiq

#3 meri в Четвъртък, 05 март 2015 19:25

КРАДЕЦ!!!НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ДА КРАДЕШ ОТ ДЕЦАТА!!!!

#2 Гражданин в Четвъртък, 05 март 2015 15:46

:n :n :n :n :n ne struvash

#1 в Четвъртък, 05 март 2015 14:32

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени