Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Американски импресии

23 септември 2014, Вторник | 19:41 | култура

Изложба на Брайън Бейти

Изложба на Брайън Бейти

Със съдействието на Исторически музей Велинград и посолството на САЩ в България днес, 23-ти септември Художествената галерия отвори врати за една изключително интересна изложба „Американски импресии“ на Брайън Бейти, художник от щата Юта.

Всички негови творения са изработени с парагравьор.Това е високоскоростен резбарски гравьорен инструмент. Снего той осъществява творческите си идеи по повърхността на яйца, кратуни, кора от памуково дърво и др.

На 30-ти септември и 1-ви октомври в Исторически музей Брайън Бейти ще демонстрира техниката на гравиране с парагравьора.

Изложбата ще гостува в много градове в страната ни, а във Велинград може да се разгледа до 12-ти октомври.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени