Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Изложба в ЦНСТ

03 март 2010, Сряда | 08:14 | общество

Политици откриват изложбата

Дете от ЦНСТ   Преди малко повече от година Училището за политици, което си сътрудничи с Центъра за настаняване от семеен тип (ЦНСТ) - Велинград, оборудва Образователния център, библиотеката и художествено-творческото ателие. В същото това ателие децата от ЦНСТ с помощта на талантливи ученици от компанията „Джуниър ачийвмънт” към СОУ „Васил Левски” с ръководител Васил Аврамов изработиха красиви мартеници, част от които успяха да продадат и събраха 47 лева.

Изложба в ЦНСТ   На 1 март по обяд, бе открита изложбата на мартеници и рисунки. Представители на Училището за политици – Ирина Алексиева, Ирена Тахова и Адриана Василева зарадваха децата с подаръци и много ценни съвети. Адриана Василева информира децата, че ще бъде обявен конкурс за библиотекар, който ще получава и месечна заплата, но за това се изисква децата да започнат да четат и имат повече знания за книгите.

Коментари

Дами и господа управляващи, Центърът се нуждае от спешен ремонт. На това дете/и на още 31/ му е студено и се дават луди пари за лекарства всяка седмица. Това е един напълно решим проблем, надяваме се да дойдете на място и да се вземат необходимите мерки.Направете нещо по въпроса,омръзна ни да слушаме само колко сте загрижени на думи!!!

#1 Mara в Сряда, 03 март 2010 18:21

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени