Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Изложба по инициатива на ПП ГЕРБ - Велинград

09 октомври 2015, Петък | 06:40 | култура

Откриха изложба на млади творци

В сряда в 18,00 часа в Градската художествена галерия бе открита изложба. Гостува Пазарджишката галерия „Бекс” с 45 платна на трима млади художници – Славчо Ангелов, Велина Петрова и Валя Банева. Известният художник Константин Атанасов, който след 2 седмици също ще представи свои картини във Велинград, представи младите художници и стиловете им, които са много различни и сподели, че някои от тях дори са без професионално образование, но рисуват добре.

Президентът на Галерия „Бекс” Тодор Цопов заяви, че средствата от продажбата на картините ще бъдат използвани изцяло за подкрепа на младите дарования.

В качеството си на областен координатор на партия Българска Социалдемокрация изцяло подкрепи кандидатурата на д-р Костадин Коев за кмет на Община Велинград, като изрази убеденост, че точно той ще преобрази не само града, но и цялата община. Д-р Коев благодари на организаторите на събитието – дамите от ГЕРБ- жени, с думите, че подобни събития се подготвят трудно, но присъстващите са знак, че хората се интересуват от култура. Това е начин да се разнообрази ежедневието на велинградчани и да се привлекат повече туристи, особено ако стане една традиция.  На изложбата присъстваха народният представител Димитър Гечев и кандидати за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ – Велинград.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени