Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Изложба на Иван Кънев и Каля Зографова

30 юли 2014, Сряда | 10:11 | култура

Посетете живописната изложба в къщата на баба Цвета

В средата ня лятото, много настроение и емоционална наситеност, ще ви донесе живописната изложба на утвърдените български художници- Иван Кънев и  Каля Зографова. Баща и дъщеря, с творбите си, те подканят да се докоснем до тяхното изкуство, да усетим тяхното въздействие.

Иван Кънев, родом през 1935 година в Нова Загора, е график и живописец, който рисува предимно пейзажи, портрети и натюрморти. Името му отдавна е станало ярък щрих в пейзажа на българската съвременна живопис.

Дъщеря му, Каля Зографова, е родена през 1959 година, също в Нова Загора, е реализирала 8 самостоятелни изложби и има участие в 6 общи художествени изложби.

Изложбата ще бъде открита утре- 31-ви юли, от 17.30ч. в Къщата на баба Цвета и ще продължи до 31-ви август  тази година.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени