Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Фотодокументална изложба в ИМ

21 април 2011, Четвъртък | 18:19 | култура

Гостуваща изложба на Смолянския музей

ФотоизложбаИнтересна фотодокументална изложба може да се разгледа в Исторически музей Велинград. Тя е посветена на 3-ти март - Националния празник на Република България и е на Историческия музей "Стою Шишков" - Смолян. Изложбата е под мотото "Българската държава след Освобождението - Граници и символи". За направата на изложбата са използвани материали от Регионалния исторически музей Велико Търново, със съдействието на Народна библиотека "Св. Св. Кирил и Методий" София и Държавен архив - Смолян. В изложбата могат да се видят символите на държавата - Конституцията, химнът и гербът и да се научи повече за тях.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени