Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Изнесен приемен ден на кмета в кв. Чепино

18 октомври 2016, Вторник | 19:14 | прессъобщение

Изнесен приемен ден на кмета в кв. Чепино

Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев проведе поредната изнесена приемна среща с жителите на квартал Чепино в пенсионерския клуб. На срещата присъстваха и общинските съветници Богдана Пашева и Сашка Целева и директорът на ОП „СИП и ТИЦ“ Борис Станудин. Преди да поставят наболелите си въпроси гражданите благодариха за почистването на гробищния парк, за възстановяването на  уличното  осветление, за запълнените дупки по улиците и облагородяването на  триъгълната градинка при паметната плоча на Иван Бандаков. Кметът запозна присъстващите, че за  всеки един от поставените проблеми се работи, но не може всичко да стане в кратки срокове. Според чепинчани трябва да се помисли за поставянето на пейки и лампи пред читалището, за ограничаване преминаването на каруци и едри животни през площада и за рушащата се подпорна стена на ул. „Христо Боянов“.

Жителите на кв. Чепино подкрепят провеждането на изнесени приемни дни, защото по този начин властта показва, че се интересува конкретно от даден проблем, като идва на място да се запознае с него и той да намери максимално бързо разрешение.

Изнесените приемни дни продължават по график и следващата среща ще е на 25 октомври от 15:00ч. в Клуба на пенсионера кв. Каменица.

Коментари

Тоя кмет ходи при хората,а не хората при него! Така се прави,похвално!

#1 vela peeva в Вторник, 18 октомври 2016 21:11

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени