Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Изнесена приемна на кмета в Чепино

19 май 2018, Събота | 14:23 | прессъобщение

Кметът д-р Костадин Коев отново проведе изнесен приемен ден в Клуба на пенсионера в кв. Чепино

Жителите на кв. Чепино посрещнаха д-р Коев с аплодисменти, на изнесената приемна, която се проведе в Клуб на пенсионера в квартала. Изказаха сърдечните си благодарности за удържаната дума, затова ,че се е погрижил за гробищния парк. Изградени  са стълби, които са били нужни на хора от дълги години, за да не ходят в кал, паркът е изчистен и поддържан. Градоначалникът сподели , че се работи по въпроса гробищният парк да бъде разширен с 10 декара, а с паветата от централна градска част да бъдат направени алеите. Хората говориха открито с кмета за своите проблеми, убедени, че ще намерят разбиране, както винаги. Повдигнати бяха  въпроси за водопроводната мрежа, инфраструктурата, изграждането на подпорни стени, бездомните кучета, лековитите „гьолчета”, бе засегната и темата с езерото „Клептуза“ и ремонта на централна градска част.

Д-р Коев пое ангажимент за бързото им решаване, там където е възможно. 

Той запозна присъстващите и с Проекта „Нова визия на централна градска част, местата за отдих и ремонт и реконструкция на уличната мрежа във Велинград”. Кметът д-р Коев обясни на гражданите и внесе яснота за ремонтните действия и намеренията си за централната част. Той не скри, че проблемите са много и първоначалният проект, наследен от предишното управление, е бил недобросъвестно и некачествено изготвен. Обясни, че са изникнали  много непредвидени неща и екипът е търсел начини проектът да бъде спасен. В заданието имало много неясноти и  недоразумения, които не отразяват реалните нужди. Друга причина за забавянето на старта на проекта е търсенето на трайно решение на важни за центъра проблеми, а именно: качествено изпълнение на проекта и полагане на естествени и здрави материали. Той увери своите съграждани, че той и целият екип от общинска администрация са положили много сили и работа, за да бъдат отстранени всички проблеми и ремонтните дейности на централна градска част и бившия „битак” вървят много добре.  Коев каза, че послучай големите тържества за 70-ия юбилей на Велинград и 10 г. от обявяването ни за СПА столица на Балканите, които ще се състоят на 1 и 2 септември 2018 ще посрещнем гостите и гражданите на Велинград на обновената централна градска част.

Градоначалникът заяви, че ще продължи да се среща отблизо със своите съграждани, като каза: „Намирам за изключително важен прекия контакт с хората. Така аз разбирам от първо лице техните проблеми. Убеден съм, че дължим внимание на всеки един проблем, защото само така хората чувстват близо до себе си управлението на Общината”. Срещите с гражданите ще продължат след предварително обявяване.

Следващата приемна ще се проведе на 22 май /вторник/ в Клуба на пенсионера в кв. Каменица.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени