Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Извънредна сесия

26 ноември 2009, Четвъртък | 08:55 | политика

ОбС-Велинград прегласува три свои решения, върнати от кмета Лебанов

Общинска сесия Велинград   В дневния ред на извънредната сесия залегнаха три точки, върнати за прегласуване от кмета на община Велинград Иван Лебанов. Те касаят решения с номера 400, 401 и 402 от 29.10.2009г., които се отнасят за отдаване под наем на общински обекти №9, №7 и №6 в кв.111 по плана на гр.Велинград чрез публично оповестен търг с тайно наддаване.

   Кметът Иван Лебанов ги оспори като нецелесъобразни, изхождайки от факта, че се нарушава принципа на равенство на кандидатите, които ще участват в процедурата, тъй като за една част от магазините, Общинският съвет е решил да се  открие процедура за отдаване под наем чрез публично оповестен конкурс. Искането на кмета Лебанов бе изискванията към всички наематели да бъдат еднакви.

    В крайна сметка съветниците взеха решение условията за кандидатите да се изравнят, като за наемането на общинските обекти всички желаещи ще  участват чрез публично оповестен конкурс.

Коментари

Sesiqta dnes ne e izvynredna ,a redovna!posledniq 4etvartak na messeca e!

#1 Sunyday в Четвъртък, 26 ноември 2009 11:00

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени