Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Извънредно заседание на ОбС

18 октомври 2009, Неделя | 22:31

Отпуснаха средства за закрития плувен басейн и отопление на общината

Община Велинград   В ранния следобяд на 16 октомври в голямата зала на Община Велинград се проведе извънредно заседание. След обичайните препирни, недоволства, недоверия, реплики дори и обиди присъстващите общински съветници приеха единствените две точки залегнали в дневния ред. По точка 1 - отпускане на средства за ремонта на закрития плувен басейн, се гласуваха 81 000 лева. Зам. кметът Валя Цветанова раздаде оферти с единични цени на материалите, необходими за ремонта на плувния байсейн, тъй като съвсем основателно имаше запитвания за това.

   След приемане на предложението на Снежана Велева за прекратяване на дебатите се премина към следващата точка - отпускане на 41 800 лева за ремонт на отоплителната инсталация в сградата на общината. Застудяването наистина налага гласуването на тези средства, въпреки че това гласуване дойде след много спорове и дразги.

Коментари

В Общината всичко хубаво се ражда с клизма!

#1 sel в Понеделник, 19 октомври 2009 13:45

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени