Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Живот без дрога

26 ноември 2010, Петък | 15:50 | прессъобщение

Изложба на детска рисунка на тема “Живот без дрога” ще се състои в Община Велинград

На 01.12.2010 год. от 14.00 часа във фоайето пред Голяма зала на община Велинград ще се проведе изложба на детска рисунка  на тема “Живот без дрога”. Събитието се организира във  връзка с Програмата на Община Велинград за “Превенция на наркотичните зависимости”  и общинските мероприятия, свързани със Световния ден за борба против СПИН - 1 декември. От 1988 година  Световният ден за борба със СПИН се превръща в начало на целогодишни кампании с акцент върху превенцията, образованието и информираността на младото поколение.

Експозицията ще бъде представена в голямото фоайе на Общината. В нея ще вземат участие 105 деца от училищата в града и общината от 4 до 8 клас, разделени на 2 възрастови групи - 5,6 клас и 7,8 клас. Картините ще бъдат оценявани от комисия в състав - Бранко Манушев - Директор на Художествената галерия, г-жа Диана Кехайова– заместник кмет и председател на Комисията за Превенция на наркотичните зависимости, г-жа Юлиана Ковачева – главен експерт Дирекция „ОКВ”- Община Велинград. Сред участниците ще бъдт определени първенците в категориите, заемащи първо, второ и трето  място, като ще бъдат раздадени и поощрителни награди. Всяко дете ще получи грамота за участието си.
 

Коментари

Снимки на рисунките няма ли ?

#1 simona в Четвъртък, 02 декември 2010 14:30

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени