Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Junior Recyclers" прослави Велинград

29 юни 2010, Вторник | 15:57 | образование

Първо място на ученическа компания

Junior Recyclers"Junior Recyclers" е ученическа компания, работеща по програма  „Джуниър Ачийвмънт”, с която СОУ „Васил Левски” и Велинградчани могат да се гордеят. Сред 58 компании, участвали в София на форума „Изгряващи звезди”, велинградската компания, представлявана от 7 ученика,бе удостоена с първо място  в категорията”Най-добра ученическа компания на България 2010”.

Ентусиазираните 29 ученика (от 9-ти и 10-ти клас)   от "Junior Recyclers", обединени от идеята за един по-красив и чист свят впечатлиха журито със своето изложение на екологични продукти – велостойки, изработени от чинове, сувенири от полиетиленови торбички , моливници от консервни кутии и др.

Тази година от 20-ти до 23-ти юли в италианския град Каляри ще се проведе европейското издание на състезанието. За него ще заминат 5 от участниците в компанията –Александра Лагадинска, Асся Моллова, Юлиана Гальова, Ася Кепчелева и Веселина Калпазанова.

Ето какво споделиха те пред камерата на Gradvelin :

Get Adobe Flash player

Коментари

Браво на момичетата, дано идеите ви се развиват и множат, успех!!!

#2 mirrea в Неделя, 04 юли 2010 13:44

Момичета, страхотни сте! Поздравявам ви и ви желая успех!

#1 Стефка в Сряда, 30 юни 2010 15:48

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени