Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Кална баня" отново отвори врати

17 февруари 2015, Вторник | 17:49 | прессъобщение

"Кална баня" отвори врати за посетители

Къпалнята бе открита за посетители с тържествен водосвет за здраве на велинградчани и успех в новото начинание от отец Иван. Благодарение на Община Велинград, кметът Иван Лебанов и  „Спортни имоти и пазари“, банята придоби нов вътрешен облик.

       Сменени са всички плочки от пода до тавана на второто (женско) крило. Помещението на съблекалнята е разчистено, което дълго време е използвано като склад, поставени са шкафчета и кушетки. В деня на откриването, с инициатива на кмета на общината, за втора поредна година обществената къпалня бе използвана безплатно от всички желаещи граждани. Банята ще бъде ползвана от ученици и инвалиди с намаление.

   

  На тържественото откриване зам.кметът Исмет Бабучи се обърна към всички присъстващи с думите: „ Благодарение на помощта на кмета Иван Лебанов и ръководството всички слоеве на обществото ще могат да ползват къпалнята. Ремонтът, извършен тук, е направен за едно добро дело. Бъдете живи и здрави, да  Ви е честита новата баня и да я ползвате дълги години. Нека знаем, че когато правим добро, то достига до хиляди хора.“

 

Коментари

Дай боже и Велюва да довършат, да, тя е държавна, състоянието й е показателно.

#1 Емил в Четвъртък, 19 февруари 2015 16:52

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени